Dobrá a zlá Stamping platnička

Návodov ako postupovať pri aplikácii Stamping Nail Art-u je mnoho, ale ani návod nepomôže keď pracujete s napodobeninami.

Jeden z návodov nájdete aj na našich stránkach vo forme videa.

Ako ale rozoznať originál a napodobeninu ?

- jednou z možností je nakupovať výrobky u overených obchodníkov kde sa môžete na kvalitu spoľahnúť vždy.

- druhou možnosťou je neulakomiť sa na nízku cenu.  Ak Vás už zláka nízka cena, overte si existenciu predajcu, jeho obchodné podmienky a možnosti vrátenia tovaru pri Vašej nespokojnosti. 

- podľa obrázku ponúkaného tovaru nemáte šancu rozoznať o akú platničku sa jedná. Keď však tovar obdržíte dokážete rozdiel rozoznať aj bez poškodenia ochrannej fólie či iného poškodenia, ktoré by mohlo ohroziť následné vrátenie platničky.

Pre ilustráciu jeden konkrétny príklad.

Na foto je Tribal platnička T21 z našej ponuky. Všimnite si text (Frohe Ostern - Veselú Veľkú noc) v strede srdiečka, ktoré drží zajac uprostred platničky. Cena platničky je 8,00€.

 

Na druhej foto je "rovnaká" platnička zakúpená u konkurenčnej spoločnosti za cenu cca 4,00€. Myslíte si, že keď už je cena polovičná bude možné použiť aspoň polovicu vzorov ? Všimnite si text v strede srdiečka, ktoré drží zajac uprostred platničky ... pýtate sa aký zajac ? :-)  Samozrejme v tomto prípade sa jedná o napodobeninu.

 

V tom lepšom prípade Vám vzory z napodobeniny Tribal platničky T21 pôjdu otláčať (aj keď nikto nebude tušiť čo je to za obrázky). V tom horšom prípade sa budete stále dokola trápiť lebo lak sa Vám neprenesie na pečiatku, alebo sa na pečiatke rozmaže, alebo sa úplne rozmaže pri otlačení na nechet.

Zvážte si, či je naozaj najvýhodnejšie kupovať tie najlacnejšie produkty .

PS: nezabudnite si z Vašej novej platničky pred použitím stiahnuť ochrannú fóliu :-)

Dobrá a zlá Stamping platnička - 576981 -

Komentáre k Dobrá a zlá Stamping platnička

1
7.8.2014 17:32
Erika

:-))) ...."aký zajac ?" :-))) som sa pobavila. Ale máte pravdu sama som raz a naposledy kúpila inde platničku ..síce nebola až taká lacná (stála 5,2 € a mala to byť KONAD) ale bola fakt hrozná :-)) ... keby mi ju vtedy niekto takto vtipne okomentoval, možno by som si ju aj nechala :-))
Ste faj <3

Vložiť komentár

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
opíšte kód
antispam
     viac informácií