Počet položiek: 0 0,00 EUR

Na Halloweena iná ...

... alebo vždy keď máte chuť byť iná. Natrite sa! Zažiarte! Šokujte!

Tesne pred najbláznivejšími oslavami v roku ako sú Halloween a Silvester prinášame na trh niečo nové. Fosforové a pod UV svetlom žiariace krémy na tvár a telo.

Fosforové krémy Vám ponúkame v dvoch farbách: Aqua a Sky Blue. Všetky krémy majú na dennom svetle, mliečne bielu farbu. Na dennom svetle, umelom osvetlení alebo pod UV svetlom sa nabijú a potom v tme či šere krásne žiaria. Intenzita žiarenia závisí od množstva použitého krému.

UV krémy Vám ponúkame v ôsmich farbách: Biela, Žltá, Oranžová, Ružová, Červená, Fialová, Modrá, Zelená. Aj UV krému sú na dennom, umelom svetle a v tme mliečne bielej farby. UV krémy žiaria len pod UV svetlom. Intenzita žiarenia UV krémov závisí ako od množstva použitého krému tak i od sily UV svetla. UV krémy žiaria i pod klasickou UV lampou ale ich použitie je určené pre UV svetlo diskoték a iných podobne osvetlených podujatí.

Použitie týchto krémov si nevyžaduje žiadne predchádzajúce skúsenosti či iné vedomosti. Aplikovať ich môžete buď priamo prstami na Vašu pokožku alebo na aplikáciu použite štetec. Kedže ide o krémy, majú mastnejšie zloženie načo treba dbať pri výbere miesta a spôsobu použitia.

Nižšie prinášame zopár ukážok použitia tejto novinky no Vašej fantázii sa medze nekladú :-)

noha_760 uv_body_art uv_body_art_fosfor

 images

ugzguv-face-body-paint-120100413_20100413_michelle-oreagan-blacklight_213

Na Halloweena iná ... - 576574 -

Vložiť komentár

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
opíšte kód
antispam
     viac informácií