Nálepky ako v galérii

Poznáte situácie keď si zákazníčka 2 hodiny vyberá ktoré nálepky by si dnes nechala nalepiť ...

ešte horšie je to keď sú Vaše nálepky všade. Zopár ich máte v hornej zásuvke, tie ktoré ste včera použila sú .... no to práve teraz neviete, také staršie sú v spodnej zásuvke vzadu a tie čo Vám prišli zo včerajším tovarom sú ešte v kabelke .... .

Rýchlo ich nahádžete ich do jedného košíčka, šup s ním zákazníčke pod nos a nech vyberá. Chúďa zákazníčka do košíčka nedovidí, dá si ho na kolená a "ooch to som nechcela". Nálepky zbierate zo zeme ďalších 10 minút, nehovoriac o tom čo všetko spolu s nálepkami do košíčka nazbierate.


Chlpaté, poodliepaná poprípade zamočené nálepky bohužiaľ už nikomu na nechty nenalepíte :-( Ničíte si nervy aj drahý materiál.

Aby sa niečo podobné už nikdy nezopakovalo, prinášame Vám Nail Art zakladač.

 

Prehľadný systém uloženia všetkých druhov Vašich nálepiek a iného plochého Nail Art-u. Zakladač má "v základnej výbave" 5 obalov spolu so 45 okienkami do ktorých spolu uložíte 90ks Nail Art-u. Do každého okienka jednoducho vsuniete 2 plátka s nálepkami otočené chrbtom k sebe. Rozmer vkladaného platka nesmie byť väčší ako 6,5 x 9 cm. Nálepky si môžete jednoducho zoradiť podľa druhu, farby, či ceny za ktorú ich vo svojom štúdiu zákazníčkam ponúkate.

 

Ak Vám bude 5 obalov v zakladači málo, môžete si obal do Nail Art zakladača doobjednať aj samostatne.

 

 Jeden obal Vám poskytne miesto na 18 plátok.

 

Zakladač ponúkame v dvoch žiarivých farbách. Ružovej (najlepšie vystihne tento odtieň ak poviem T-com) a modrej (tu by sa snáď mohol použiť obal z Margot tyčinky :-)) )

Nálepky ako v galérii - 576996 -

Vložiť komentár

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
opíšte kód
antispam
     viac informácií