UV gel French Rosa - 50ml

Mliečne ružový v krabičke, mliečne biely uv gél na nechtoch

kliknutím zväčšíte
UV gel French Rosa - 50ml
UV gel French Rosa - 50mlUV gel French Rosa - 50mlUV gel French Rosa - 50mlUV gel French Rosa - 50ml
ks
Cena : 28,20 EUR
Dostupnosť:Tovar skladom
Tovar je v našom sklade, pripravený na expedíciu. Každý takto označený tovar, tiež nájdete v našej predajni.
Cena v bodoch: 1820

Mliečne ružový v krabičke, mliečne biely uv gél na nechtoch. Redší modelovací UV gél so samozarovnávacou schopnosťou. Vhodný predovšetkým na modeláciu francúzskej manikúry ako aj na celkovú "mliečnu" modeláž. Gél je po polymerizácii žiadanej mliečne bielej farby, ktorá zjemní ostrý prechod bielej špičky a nechtového lôžka.
POZOR: ak pod tento gél použijete trblietky či iné zdobenie, stratia svoj lesk a farebnú intenzitu.  Dá sa použiť aj ako podklad pod modeláciu - prekryje rôzne nedostatky nechtov (prebrúsenie, praskliny, modrinky). Pre najlepšie výsledky použite pod modeláciu Primer alepo podkladový UV gél Diamond 1
 
POUŽITIE:
ako krycia fáza: - na pripravené nechty nanesieme aplikačným štetcom otretým o kúsok buničiny v malom množstve Primer. (nanášame len na prírodný nechet, nie na typ) Necháme pôsobiť cca 1 minútu a v cca 1mm hrubej vrstve nanesieme French Rosa gél (hrúbka tejto vrstvy záleží od intenzity maskovaného miesta) . Polymerizujeme v UV lampe 2 minúty, nezotierame, neprebrusujeme a nanášame ďalší zvolený gél.
ako celková modelácia: na pripravené nechty nanesieme aplikačným štetcom otretým o kúsok buničiny v malom množstve Primer. (nanášame len na prírodný nechet, nie na typ) Necháme pôsobiť cca 1 minútu a modelujeme nechty French Rosa UV gélom. Polymerizujeme v UV lampe 2 minúty.
Ak používame pre lepšie prilnutie (miesto Primer-u) podkladový UV gél Diamond 1  postup je nasledovný:
na pripravené nechty nanesieme tenkú vrstvu Diamond 1 UV gélu – dáme polymerizovať do UV lapmy na 2 minúty. Lepkavosť nezotierame ani neprebrusujeme a pokračujeme ďalej zvoleným spôsobom.
 
Obsah: 50ml = cca 70g

Vložiť komentár

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
opíšte kód
antispam
     viac informácií