Počet položiek: 0 0,00 EUR

Modelované nechty a tehotenstvo

Často ma oslovujete s otázkou či je možné používať modelovacie gély WEXA design aj počas tehotenstva ?

Odpoveď je veľmi jednoduchá. 

Značka WEXA design Vám ponúka jedine kvalitné, certifikované a testované modelovacie materiály, ktoré spĺňajú prísne hygienické normy (MSDS) platné pre Európsku úniu. Ich súčasťou je zdravotná nezávadnosť produktov či už pre nositeľku modelovaných nechtov alebo jej plod.

Modelovací gél WEXA design

Problém ktorý sa skôr v súvislosti s tehotenstvom črtá je, či bude modelácia tehotnej klientke držať rovnako ako pred otehotnením. Počas tehotenstva totiž telo prechádza vážnymi (silnými) hormonálnymi zmenami, ktoré ako vieme sa prejavujú aj navonok. Nieje divom, keď Vašej klientke oznámite že je tehotná, skôr ako si stihne urobiť tehotenský test :-) (pozdravujem Katku a jej Ninku ;-) ) Vplyvom týchto zmien môžu nechty skutočne "opadať" ako ihličie z vianočného smreka bez zjavnej príčiny a to z večera do rána. Materiál, ktorý zákazníčke bezproblémovo držal do ďalšej návštevy Vášho štúdia sa zrazu odchlipuje a opadáva. Rovnaké prejavy môžu spôsobiť i hormonálne lieky, či iné hormonálne výkyvy spôsobené psychikou či zdravotným stavom Vašej zákazníčky.hormonálne zmeny a gélové nechty

Existujú však aj opačné reakcie na hormonálne zmeny. Sú zriedkavejšie, no potešia oveľa viac. Stávajú sa totiž aj prípady keď zákazníčke držala modelácia celý život priemerne. ( 3-4 týždne medzi dopĺňaním nechtov a najzaťažovanejšie nechty s jemučkým odchlipom) ...a zrazu... počas tehotenstva modelácia drží ako "prikovaná". Po odchlipoch ani stopy a zákazníčku ste naposledy videla pred 2 mesiacmi. Takto sa to opakuje až do dňa "D" .... a potom už nechty až tak dôležité niesu ;-)

Takže záver: Materiály WEXA design používajte kľudne aj počas tehotenstva ... skúste sa však dohodnúť s hormonálnym systémom Vašej zákazníčky ;-)

Modelované nechty a tehotenstvo - 584572 -

Vložiť komentár

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
opíšte kód
antispam
     viac informácií